Luisteren zonder Oordeel

Coach

De Kunst van het Coachen naar een Succesvolle Tweede Helft van je Carrière
Jan Werkhoven MBA
Coach

Coach

Als coach voor werkende professionals in hun 40s en daarbuiten die zich voorbereiden op hun tweede carrièrefase, ben ik uitgerust met een schat aan competenties die mij in staat stellen om hen te helpen navigeren door deze spannende levensfase. Ik ben als het ware de gids die hen begeleidt naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en persoonlijke groei.

Een van mijn kerntaken als coach is het aanmoedigen van zelfreflectie. Door het stellen van de juiste vragen help ik je om je eigen sterke punten, prioriteiten en passies te ontdekken. Dit stelt jou in staat om een duidelijk beeld te vormen van wat je wilt bereiken in jouw tweede helft van je carrière en welke stappen je kunt nemen om daar te komen.

Een ander belangrijk aspect van mijn competenties omvat het vermogen om te luisteren zonder oordeel. Door een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, moedig ik jou aan om open te zijn over je angsten, twijfels en ambities. Dit stelt je in staat om je diepste wensen en obstakels te delen, waardoor je in staat zijn om effectief aan de slag te gaan met de volgende stappen in jouw carrière.

 

Counseler

Daarnaast probeer ik een meester te zijn in het stellen van doelen en het maken van actieplannen.


Door realistische en meetbare doelstellingen te formuleren, ik help je om gefocust te blijven en vooruitgang te boeken in jouw professionele ontwikkeling.

Dit kan variëren van het opbouwen van nieuwe vaardigheden en netwerken tot het verkennen van onontdekte carrièremogelijkheden.

Last but not least, ik wil een bron van inspiratie en motivatie zijn. Door het delen van verhalen, ervaringen en successen van anderen, dit help jou om geloof te hebben in jezelf en het vermogen om je tweede helft van jouw carrière met vertrouwen en vastberadenheid tegemoet te treden.

 

Heb je vragen?

Laten we gouw afspreken!

 

Nuttige Links
Connect

Duistervoordseweg 76
7391 CH
Twello