Over mij

Wie ben ik

Als mediator, conflictcoach, vertrouwenspersoon en coach/counselor verlies en rouw wil ik helpen. Buitenstaanders vragen mij regelmatig: “Jan, waarom heb jij voor dit bijzondere beroep gekozen? Wie wordt er nou blij van de vele veranderingen, gedoe, spanningen, onenigheid of rouwen bij verlies?

Na vele jaren van toegewijd ondernemerschap en carrière maken, heb ik nieuwe richting gekozen in mijn leven. In plaats te blijven focussen op mijn eigen successen, ga ik verder met het helpen anderen. Mijn roeping is om anderen bij te staan in tijden van verdriet en rouw, conflicten en onveilige situaties en ik geloof dat mijn vermogen om te luisteren hierbij van onschatbare waarde kan zijn.

Mijn reis van carrière maken naar het helpen van anderen heeft mijn hart vervuld met een nieuw soort vreugde en vervulling. Ik ben dankbaar dat ik het vermogen nog heb om mensen bij te staan in hun moeilijkste momenten, en ik kijk ernaar uit om nog vele anderen te helpen op hun pad van heling en herstel.

 

Helpen

Als vijfjarig jongetje droomde ik er al van om wegenwachter te worden. Als superheld in een leren pak op een gele ANWB-motor met zijspan om gestrande mensen te hulp schieten … wat kon er mooier zijn?

Nu, vele decennia later ben ik nog steeds trouw aan mijn droom, mijn passie. Ik ben dienstverlener in hart en nieren, het is mijn leven. Als helper kom ik weliswaar niet voorrijden in een leren pak op een gele motorfiets, maar ik schiet wel te hulp bij drastische veranderingen of onveilige situaties.